Hakkımızda

Özel Asiye Coşkun Okulları’nda alanında uzman, tecrübeli ve yenilikleri takip eden öğretmenler ile tüm dersler Tam Öğrenme Modeline uygun olarak işlenir. Öğretmenlerimiz tasarladıkları yıllık planlarıyla eğitim-öğretime devam ederken, yıl boyu mesleki gelişimlerini katkı sağlayacak seminer, eğitim ve programlara katılırlar.

Derslere olan motivasyonu artırmak için en yeni eğitim teknolojilerini takip ederler, uzmanlaştıkları bu teknolojileri sınıflarına entegre ederek öğrencilerimizin yeni teknolojileri öğrenmelerini ve beceri kazanmalarını sağlarlar.

Bir insanın en büyük sermayesi, büyük bir servet değil mükemmel bir karakterdir. Kampüslerimizde her bir öğrenci haftada en az beş saat manevi eğitim almaktadır. Kuran-ı Kerim, İlmihal, Siyer-i Nebi, Tecvit dersleri okullarımızda uzman eğitimciler tarafından verilmektedir.

DONANIMLI BİR GENÇLİK İÇİN ASİYE COŞKUN OKULLARINI SEÇİN