elif-yilmaz-mudur-yrd

Değerli Velilerimiz ve Geleceğimiz Olan Kıymetli Öğrencilerimiz;

ÖZEL  İLKGÜNEŞ OKULLARI yönetim ve öğretmen kadrosu olarak insan yetiştirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınız olan çocuklarımızın her birini ülkemiz ve dünyamızın geleceği olarak görüyor ve ona göre yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Okulumuzda, öğrencilerimize sevgi, saygı, anlayış, teknoloji ve bilimin ışığında, kendilerini rahatça ifade edebilecekleri her türlü donanıma sahip, çağdaş bir eğitim ortamı sağlıyoruz. Bu sayede mutlu öğrenme bilinci yaşayan öğrencilerimiz, hem kalıcı bilgiye ulaşmakta hem de hangi alanlarda yetenekli olduklarını keşfetmektedirler.

Her öğrencinin, başarı kazanabileceği bir yeteneğinin olduğu inancındayız. Bu doğrultuda  öğrencinin ilgi ve yeteneğine uygun branşta başarı kazandırarak eğitim hayatında motivasyonunu sağlıyoruz.

Öğrencilerimizin anaokulundan lise son sınıfa kadar her kademede birbiriyle bütünleşen ve birbirini destekleyen bir eğitim almaları için çaba gösteriyoruz.

Okul Öncesi Eğitimimizde öğrencilerimizin erken yaşta ilgi ve yetenekleri keşfedilerek, kendilerini erken tanımalarına fırsat tanıyoruz.

Özel İlkgüneş Okulları olarak :

Vicdan sahibi,

Ahlaklı, erdemli,

Topluma fayda sağlayan,
Öğrenmeyi öğrenen,
Analitik düşünen,
 Sentez yapan,
Sorunlarını çözen,
Etkili iletişim kuran,
Hangi bilgiyi nereden ve nasıl sağlayacağını bilen,
Kendini yetiştirmiş, geliştirmiş,

Bireysel yeteneklerini sonuna kadar kullanan,

Yaşam boyu öğrenebilen öğrenciler yetiştiriyoruz.

Anaokulundan liseye kadar her öğrencimizin aldığı eğitimi, kendisi ve toplumun faydasına olacak yönde kullanabilmesi için değerler eğitimini eğitim modelimizin her alanında uyguluyoruz…

Son olarak:  Hedeflerimiz doğrultusunda çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak adına bizi tercih eden velilerimize,

Kendini sürekli yenileyen ve üstün gayret gösteren fedakâr öğretmenlerimize,

Geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimize,